DJRavine's Codebook:

[ADVERTISEMENT]
Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[MaNGOS] v2.0.8 The Burning Crusade Server
02-24-2007, 12:59 PM (This post was last modified: 07-24-2007 04:34 AM by DJRavine.)
Post: #1
[MaNGOS] v2.0.8 The Burning Crusade Server
Found Bugs so far
> When you attempt to chat in the General channel it just says "Changed Channel General - (Your area)"
> When you try to invite someone to a party the client crashes.
> No Shawman Trainer for Alliance / they cannot wear mail.
> Stormwind and Ironforge show as Contested instead of alliance areas.
> When you look in the /who all it registers as is City for the players location.
> When you create a human mage it shows them with a shield in the off hand.
> Most all classes have battle stance as default.
> Humans under general have Heroic Strike.
> When you attempt to delete a character it does not delete it from you're character list although it seams to delete it from the database and cause the client to lock up when you attempt to log-in.
> When your a mage and you sheep a target the target can control the sheep.

More coming soon.
Quote this message in a reply
02-24-2007, 05:12 PM
Post: #2
[MaNGOS] v2.0.8 The Burning Crusade Server
Wow.. That last bug sounds fun
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
02-25-2007, 12:38 AM
Post: #3
[MaNGOS] v2.0.8 The Burning Crusade Server
Well, I'm pretty sure that when you type /who in official WoW, it only shows those in your immediate vicinity (ie. the city you are in), so that's not a bug.

@DJRavine: If you want people to report bugs on your repacks, you might want to add that bugreport tag image to your post Tongue

[Image: 33.gif]

^ Click the image to shout in my SigBawx Big Grin ^
Visit this user's website Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
02-25-2007, 04:47 AM
Post: #4
[MaNGOS] v2.0.8 The Burning Crusade Server
SORRY i know how to fly now

and the .modfy gold command don´t work Sad

****edit****

1 thing more... none of the blodelfs creatures have any thing to loot they are just empty :Skull_ani
Quote this message in a reply
02-25-2007, 06:57 AM
Post: #5
[MaNGOS] v2.0.8 The Burning Crusade Server
my god i want to fly, i have the same problem of sagitta. Actually im using this 2.08 repack, i use first .learn 3363, then .reload2 40 and finally .reload 147 17890 and i cant fly... is this normal?
Quote this message in a reply
02-25-2007, 12:14 PM
Post: #6
[MaNGOS] v2.0.8 The Burning Crusade Server
Here is some bugs I found

1) .modify level does not work or any other command to change the players level.
2)move Flags : # come up on server window when someone is moving around
3)On Client Enter i get this error:
Received Unhandled OpCode UNKNOWN <0x0391>
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
02-25-2007, 12:34 PM
Post: #7
[MaNGOS] v2.0.8 The Burning Crusade Server
1. use .levelup -30 to remove levels
2. change the amount of logging to 0 or 1...
they are server calls so ppl know which way ur facing...
3. yes.. its only beta.. we have stated b4 there are opcode errors...

[Image: DJRavine_userbar.gif]
[Image: djr_sig.png]
[Image: thedjravine.png]
"In a world of genocide... The pacifist must take control..." - DJRavine
Visit this user's website Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
02-25-2007, 01:09 PM (This post was last modified: 02-25-2007 01:12 PM by SmokeDogg.)
Post: #8
[MaNGOS] v2.0.8 The Burning Crusade Server
#1 & #3 Thanks for updating me on that. I just wanted you to know which opcode errors were coming up. The maps in the new areas were not updating so I extracted the 2.0.8 maps myself and that seemed to fix that. The maps in your repack might be a tad older or something. No biggie though.

However how can I add levels to a player? That command does not seem to work for that. It says that command does not exsist. And I check to make sure the account was on level 3 (gm).
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
02-25-2007, 01:37 PM
Post: #9
[MaNGOS] v2.0.8 The Burning Crusade Server
Yamachi Wrote:Well, I'm pretty sure that when you type /who in official WoW, it only shows those in your immediate vicinity (ie. the city you are in), so that's not a bug.

@DJRavine: If you want people to report bugs on your repacks, you might want to add that bugreport tag image to your post Tongue

Perhaps I did not state it correctly, In this repack when your a GM and when you do /who it shows everyone not just people in your current zone (In the official wow it only shows those in your zone) in this repack if you add someone to your friends list it shows City reguardless of where they are. It does not say Stormwind City if you were in Stormwind or Ironforge if your in Ironforge just city.

That was what I was reporting : - )
Quote this message in a reply
02-25-2007, 02:06 PM
Post: #10
[MaNGOS] v2.0.8 The Burning Crusade Server
just check the configs.. coz its all in there..
i have defulted it to show ALL players online..

[Image: DJRavine_userbar.gif]
[Image: djr_sig.png]
[Image: thedjravine.png]
"In a world of genocide... The pacifist must take control..." - DJRavine
Visit this user's website Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
02-25-2007, 03:53 PM
Post: #11
[MaNGOS] v2.0.8 The Burning Crusade Server
i now i tell about the flying issue, i cant fly with mounts but... man i can do it with you repack 2.06, do you now why we cant with 2.08? another little thing, i teleport with my blood elf to the den, start location of orcs, trolls... (oh, .tele works perfect, congratz) and i see a little bug with the npc of the area, i cant attack boars, in all the zone, i cant attack any boars, but an orc can do it.
and last, quest of lazy peons... is possible add more charges for the staff to hit them? actually it have only one, so you cant complete the quest.
thx for all, i see this version is very improved. just need a little fixes.


WTF saggita? if you know how to fly tell me!!!
Quote this message in a reply
02-25-2007, 10:06 PM
Post: #12
[MaNGOS] v2.0.8 The Burning Crusade Server
Quote:and the .modfy gold command don´t work
it's ".modify money", not "gold" (w/o quotes of course ...)

1) boars in orc's lands - I belive it's DB issue - they've Alliance marker on them ... btw wolfs in humans' start lands have Horde marker ...
2) well, not crit. bug, but still ... after some time of playing with blood elf paladin, after saving game his boots are missing ... actually they're there (stats are not changing and when you place a mouse over boots slot you can read what boots do you have and grab them), just not displayed. after some more time of playing the same stuff begins to happen with armor (chest slot) ...
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
02-25-2007, 10:20 PM
Post: #13
[MaNGOS] v2.0.8 The Burning Crusade Server
sarasarg Wrote:WTF saggita? if you know how to fly tell me!!!

hehe here it come:
1. .tele outland dark portal then walk through it Big Grin
2 .learn 3363
3 .reload2 40
4 now prees "p" and look in genaral som where u will see a speel with this text: summon nether drake clik on it and u have flying mount Big Grin
Quote this message in a reply
02-26-2007, 04:43 AM
Post: #14
[MaNGOS] v2.0.8 The Burning Crusade Server
A bug I found is that the wolves around the start point in Iron Forge are flagged as being horde. Sometimes they'll bug so you can't attack them but they can attack you. But when you do attack them, it will flag you as alliance.
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
02-26-2007, 08:06 AM
Post: #15
[MaNGOS] v2.0.8 The Burning Crusade Server
Oh thx saggita i try that and it works, thx.
But i see i cant fly out of outworld... i know it is posible, i see lot of vid's in youtube where the gm fly's with a nether drake over goldshire, darnassus and that kind of places... i think there any kind of restriction for the spell 3363 in database... i want fly out of outworld, is this posible?
Oh yes... thx for all.
Quote this message in a reply
02-26-2007, 11:41 AM
Post: #16
[MaNGOS] v2.0.8 The Burning Crusade Server
I found some more - even if you have mining pike you still can't mine ore - it says like you don't have this pike... the same with smithing hammer/blacksmithing and rods/enchantment.
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
02-26-2007, 11:01 PM
Post: #17
[MaNGOS] v2.0.8 The Burning Crusade Server
would sumone be interested in writing a small guide on how to get flying mounts?
it would be greatly appreciated.. Big Grin

[Image: DJRavine_userbar.gif]
[Image: djr_sig.png]
[Image: thedjravine.png]
"In a world of genocide... The pacifist must take control..." - DJRavine
Visit this user's website Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
02-27-2007, 02:45 AM
Post: #18
[MaNGOS] v2.0.8 The Burning Crusade Server
Of course DJRavine, i will do a a guide about flying mounts. My only issue is i cant fly outside outworld, but now i know this cant be posible... not now, may be in next repack? Wink hehe.
Quote this message in a reply
02-28-2007, 02:56 AM
Post: #19
[MaNGOS] v2.0.8 The Burning Crusade Server
Additional Bugs:
> When you use the .kick command it kills the server (On occasion when running windows 2000 / 2003 server it causes a memory dump)
> Clothwearing classes can wear leather (Tested on Mage / Priest unsure of locks)
> Some mounts such as the frostsaber still require tiger riding instead of a riding skill number.

Those are a few more I found. Just like to say thanks for the great repack and keep up the good work. We all appriciate it : - )
Quote this message in a reply
02-28-2007, 03:11 AM
Post: #20
[MaNGOS] v2.0.8 The Burning Crusade Server
I am getting this message when i tried to start mangosbc.exe

2007-02-27 10:58:29 Using DataDir ./ ...
2007-02-27 10:58:29 ERROR:Check existing of map file './maps/0013339.map': not exist!
2007-02-27 10:58:29 ERROR:Correct *.map files not found by path './maps'. Please place *.map files in directory by this path or correct DataDir value in mangosd.conf file.

i have DataDir set to "." and i get that message any ideas?
Quote this message in a reply
02-28-2007, 08:52 AM
Post: #21
[MaNGOS] v2.0.8 The Burning Crusade Server
You have to extract your maps and place them so that if you are at the mangosbc.exe folder it is /maps

[Image: wowpsmodet8.png]
[Image: userbar290037ur9.gif]
[Image: deathseeker41.png]
"Through the horrors of the night, you shall never see the light..." -Cross
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
Post Reply 


[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Linkedin Technorati Twitter Digg MySpace Delicious

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  no trainer mangos 6313 anlei 2 573 08-15-2008 05:30 AM
Last Post: anlei
  Mangos Problem jaketehsnake123 2 907 06-17-2007 11:01 AM
Last Post: Ryu
  [MaNGOS] v2.0.10 TBC Bugs DJRavine 55 6,155 05-30-2007 05:37 AM
Last Post: Hiaburi
  [MaNGOS] v2.0.10 TBC Bugs [Espire's Source] DJRavine 8 1,782 05-23-2007 09:59 AM
Last Post: jwnwrestler171

Forum Jump:


Contact Us | WoWps.org | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | CSS Validated!